Marc Equipart, de la protection animale à «Mons en Mieux!»
1 septembre 2018
Georges-Louis Bouchez : «Prêt à devenir bourgmestre»
15 septembre 2018

Met een MR-lijst zouden deze mensen zelfs niet naar me willen luisteren

Partij is eigenlijk het verkeerde woord. Met ‘Mons en Mieux’ groepeert Bouchez volk van verschillende gezindten. Hij en kamerlid Richard Miller (derde plaats) zijn volbloed liberalen van de MR. Tussen hen in staat Opaline Meunier, aan wiens kandidatuur de lokale CDH een ferme kater overhield.  Voorts zijn er leden van Ecolo en ook de PS op de lijst. De rest zijn kandidaten zonder partijkleur. ‘Als ik een MR-lijst zou trekken zouden de mensen hier zelfs niet naar me willen luisteren. Maar met Mons en Mieux kan ik hen wel proberen overtuigen.’

(article à lire dans www.standaard.be)

(photo d’illustration : Georges-Louis Bouchez et Peter De Lobel)

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *